N-au trecut multe zile de cand am vazut-o pe marea cantareata, artist si geniu, doamna a scenei romanesti (vorbim aici, bineinteles, despre Daniela Gyorfi), deci ce spuneam, ah, da, ca n-au trecut multe zile de cand am vazut-o pe Daniela la OTV vorbi
N-au trecut multe zile de cand am vazut-o pe marea cantareata, artist si geniu, doamna a scenei romanesti (vorbim aici, bineinteles, despre Daniela Gyorfi), deci ce spuneam, ah, da, ca n-au trecut multe zile de cand am vazut-o pe Daniela la OTV vorbind despre marele ei amor cu numitul George, c-am vazut-o si marti seara la Kanal D. Atunci ce mi-am zis eu? Eu mi-am zis ca asta sigur e un semn. Fireste ca m-am oprit numaidecat asupra postului despre care am inteles grabnic de ce se numeste "Kanal". Emisiunea despre care va vorbesc si pe care stiu c-o urmariti cu dedicatie saptamana de saptamana de saptamana de saptamana se numeste, tan-tane, "Stare de show" (a se citi "sou") si e prezentata de un nene pe care mereu uit cum il cheama, dar, slava internetului, imi aduc aminte imediat ca si el insusi este un alt domn al sou-bizului romanesc, un reprezentant de marca, un artist groaznic de desavarsit si talentat, este vorba, desigur, de Adrian, da, ati ghicit, Enache.  
  EL: "Si ce mai faci, Daniela" (ochii jucausi ii aluneca provocator pe decolteul, ah, prea putin acoperit). Ea: "Ca orice artist (ah!), cate un album". Desigur, ca doar nu goblenuri reprezentand scene din istoria Chinei. Pe care pe urma sa si le puna pe pereti. Si pe urma sa se si laude cu ele. Pe urma a urmat o serie de manifestari artistice, realizate dupa cum urmeaza, cu spontaneitate si spirit ludic, de marea cantareata si doamna: "lalala, lala, la la", "lalalalala, la, tra lala", refren, "lalala, la la, bla bla". In tot acest timp au fost executate ample miscari lubrice, de striparita profesionista, ceea ce ne-a umplut de invidie, sinceri sa fim, pana la capat. Dupa aceea, Adrian a luat-o pe Daniela in bratele lui musculoase si a dus-o pe canapeaua emisiunii. Daniela, din atitudine, facea "nu, nu", dar de fapt facea "da, da". Trantita, ah, pe canapea, Daniela statea. Pe canapea trantita Daniela statea. Daniela canapea trantita pe statea. Canapea trantita pe. Statea Daniela. "Ea sta plictisita si foarte frumoasa,/Parul ei negru este suparat/Mana ei luminoasa de mult m-a uitat." N-am sa spurc aceste cinstite versuri pe o emisiune de televiziune, pentru ca, oricum, la Daniela nici macar nu se potriveste, ca ea e blonda si d-aia. Interventia oarecum terminata a Danielei nu a provocat, asa cum ne-am fi asteptat, si finalul insusi al emisiunii. Ni s-a infirmat, astfel, faptul ca, iata, totusi, dupa Daniela mai are loc si altcineva, nu se termina totul, asa cum ne-am fi asteptat, cu Daniela. Dupa Daniela a urmat un alt moment de cantat, timp in care jucausul realizator, om si spirit, geniu si artist si cantaret, flori, fete, filme sau baieti (l-am numit aici pe Adrian Enache), a mangaiat pe picioare pe doua fete intinse pe sezlonguri, care cred ca erau aduse de mobila acolo. Fetele, nu sezlongurile. Noroc ca erau epilate (fetele!), ca altfel se zgaraia Enache si ramaneam, Doamne fereste, fara emisiune. Dar ce spun eu fara emisiune. Fara artist.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.