Performanta. Elevul Cosmin Moga, din Deva, a castigat premiul "cel mai frumos desen din lume" la Olimpiada Artelor de la Washington Cosmin are 14 ani si este elev in clasa a VIII-a la Liceul de Muzica si Arte Plastice din Deva. E un obisnuit al comp
Performanta. Elevul Cosmin Moga, din Deva, a castigat premiul "cel mai frumos desen din lume" la Olimpiada Artelor de la Washington Cosmin are 14 ani si este elev in clasa a VIII-a la Liceul de Muzica si Arte Plastice din Deva. E un obisnuit al competitiilor mondiale de desene, castigand pana acum aproape 50 de diplome si trofee, inclusiv de la postul TV Cartoon Network. La Olimpiada Artelor din cadrul Festivalului Mondial al Copiilor, Cosmin s-a intrecut cu alte trei milioane de participanti din peste 100 de tari. Pictorul-copil a trebuit sa gaseasca o asociere intre sport si arta, iar in concurs s-a inscris cu o lucrare in care a desenat un sportiv si un artist, dar nu a omis sa includa si flacara olimpica stilizata, care seamana cu Statuia Libertatii. Recompensa pentru premiul obtinut de Cosmin cu desenul sau, intitulat "Curcubeul Olimpic", este o excursie la Washington. Laureatul nu a putut ajunge la festivitate, in aceasta vara, deoarece nu a putut sa-si rezolve in timp util formalitatile de viza. Adolescentul picteaza de mic, atras de eroii desenelor animate, si se declara un perfectionist, fiind atent la toate detaliile si culorile.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.