Democrata Lelica Crisan a atacat in instanta decizia de concediere, pe care o considera un abuz politic
Democrata Lelica Crisan nu mai este, de ieri, directorul executiv al Oficiului Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie
Democrata Lelica Crisan a atacat in instanta decizia de concediere, pe care o considera un abuz politic
Democrata Lelica Crisan nu mai este, de ieri, directorul executiv al Oficiului Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Timisoara. Locul sau a fost ocupat de liberalul Florin Dumitrescu, de profesie jurist si vicepresedinte al Tineretului National Liberal Timis. El este actionar al unei firme de consultanta care isi are sediul chiar langa filiala PNL. Locul democratei din fruntea agentiei timisene a fost scos la concurs, desi democrata a promovat, la randul ei, testele necesare, in decembrie 2006.
Crisan, care este si consilier local la Timisoara, nu a fost anuntata oficial ca va fi schimbata, insa concursul a fost publicat pe site-ul agentiei de resort. "Nu am avut absolut nimic, nici o hartie prin care sa mi se spuna ca postul meu este scos la concurs. In 20 iunie am fost chemata la Bucuresti si m-au anuntat pe mine si pe alti directori din tara ca postul nostru nu este reconfirmat. Am asteptat o decizie scrisa pentru a avea dreptul de a contesta. Daca aveam niste motive evidentiate in scris probabil le contestam sau imi dadeam eu demisia", a declarat Crisan. Ea crede ca este un abuz politic. De altfel, in 20 iulie, Crisan a atacat in instanta decizia de schimbare.
"De astazi, (ieri, n.r.) s-a facut rocada intre mine si domnul Dumitrescu. Eu raman pe postul de consilier. Procesul merge mai departe", a declarat Crisan. Instiintarea de eliberare a fost datata 25 iunie, iar motivul invocat pentru eliberarea din functie este "necorespunderea profesionala".
"Ar trebui sa plece de la conducerea deconcentratelor cei care nu sunt membri PNL. Atata timp cat noi suntem la putere nu pot sa fie ei la conducere in teritoriu", a declarat Liviu Borha, presedintele PNL Timis.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.