Nita Tiberiu Constantin de 9 ani si Raducanu Teodora de 11 ani au disparut din comuna Ion Roata, jud. Prahova, la 27.07.2007. Baiatul are 1,30 cm inaltime, 32 kg, ochi caprui, parul negru. La data disparitiei purta pantaloni scurti, de culoare crem,
Nita Tiberiu Constantin de 9 ani si Raducanu Teodora de 11 ani au disparut din comuna Ion Roata, jud. Prahova, la 27.07.2007. Baiatul are 1,30 cm inaltime, 32 kg, ochi caprui, parul negru. La data disparitiei purta pantaloni scurti, de culoare crem, tricou cu dungi albastru cu alb si o pereche de papuci albastri, din plastic.

Teodora este blonda, are 1,50 cm inaltime, 40 kg, ochi caprui. Are  o cicatrice la nivelul pieptului si a gatului, ca urmare a unei arsuri. Era imbracata cu o pereche de pantaloni scurti roz, un tricou cu dungi maro cu alb, cu gluga. Cei care i-au vazut sunt rugati sa sune imediat la 112 sau la Jurnalul National.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.