Anuntat ca si transferat la Rapid, fie definitiv, fie sub forma de imprumut, Herea este foarte aproape de a semna cu rivala din Ghencea. Chiar daca giulestenii l-au prezentat oficial, fotbalistul nu a semnat contractul cu Rapid, iar fara acest lucru
Anuntat ca si transferat la Rapid, fie definitiv, fie sub forma de imprumut, Herea este foarte aproape de a semna cu rivala din Ghencea. Chiar daca giulestenii l-au prezentat oficial, fotbalistul nu a semnat contractul cu Rapid, iar fara acest lucru intelegerea dintre cluburi nu este valabila. Se pare ca seful din Cotroceni, Iacov, a primit o oferta de 2.000.000 de euro de la Gigi Becali, in conditiile in care Copos punea pe masa doar 400.000 de euro, plus coproprietate asupra fotbalistului.
Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat ieri ca sunt sanse de peste 50 la suta ca Herea sa ajunga in Ghencea. "Cine imi garanteaza? Flerul! Este posibil sa facem maine (n.r. - astazi) o conferinta de presa. Sunt sanse foarte mari sa-l transferam probabil in aceasta seara (n.r. - aseara). Lucrurile trebuie sa se aranjeze intre FC National si Rapid, apoi intre FC National si Steaua", a spus Argaseala. Presedintele CA al lui FC National, Constantin Iacov, a declarat ca nu stie unde va merge Herea, dupa ce a primit o oferta buna si de la Steaua. "Nu stiu in momentul acesta unde va merge Herea. Am primit o oferta foarte buna de la Steaua, care se apropie foarte mult de suma de trei milioane solicitata de noi pentru un transfer definitiv. In momentul acesta noi suntem obligati, prin contractul semnat cu FC Rapid, sa-i comunicam lui Copos oferta de la Steaua. Astfel, Rapid, avand prima optiune, daca ofera aceeasi suma, il poate lua pe Herea", a spus Iacov. Oficialul "bancar" a afirmat ca a discutat in mai multe randuri cu Copos in cursul zilei de ieri. "Din ce mi-a spus, se gandeste foarte serios sa achite aceasta suma pentru transferul definitiv al lui Herea", a spus Iacov. Daca Herea va ajunge in Ghencea, la doar o zi dupa ce Steaua l-a transferat de la Rapid si pe I. Rada, este posibil ca Bergodi sa demisioneze. Italianul este suparat pe conducere deoarece i-a dat drumul lui Rada la Steaua, el agreand doar un transfer in strainatate al jucatorului, nu si la o echipa rivala in lupta pentru titlu. Bergodi are o clauza in contract conform careia poate renunta in orice moment la angajamentul cu Rapid si le-a marturisit unor apropiati ca se gandeste la demisie deoarece conducerea Rapidului nu i-a adus jucatorii doriti.
Banii vorbesc
Disputa pentru Herea a inceput miercuri seara, dupa ce Ana-Maria Prodan, reprezentanta fotbalistului, a declarat ca acesta "este cu un picior la Steaua". "Mai sunt de pus la punct mici detalii. Am negociat cu Steaua. Cred ca va fi cel mai mare transfer, ca suma, din Romania. Nu pot fi probleme cu Rapid, deoarece noi nu avem nimic semnat cu Rapid", a spus Ana-Maria Prodan. Principalul actionar al lui FC Rapid, George Copos, a declarat ca nu stie nimic despre un transfer al lui Ionut Rada la Steaua si nici despre eventuala pierdere a lui Herea. "Este o decizie a conducerii tehnice. Avand in vedere ca Rada nu juca titular, conducerea tehnica a decis ca poate pleca la orice club din strainatate, dar nu in Romania", a spus Copos. "Herea are contractul la noi si nu cred ca sunt probleme cu transferul lui", a mai spus Copos. Directorul general al lui FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat ca este "o grava eroare a jucatorului si a impresarului" daca este adevarat ca Herea a negociat miercuri seara un eventual transfer la Steaua. "Daca Herea este in Ghencea, atunci este o grava eroare a jucatorului si a impresarului, pentru ca noi am semnat documentele de transfer cu FC National. Herea are contract cu FC National pe inca doi ani si nu putea fi contactat de oficialii din Ghencea. Sper sa nu se fi intamplat asta", a spus Zotta, care a mentionat ca a discutat cu Herea la telefon, miercuri seara, pentru a pune la punct detalii legate de contractul sau cu Rapid. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.