El a declarat la aceasta conferinta, ca nu mai are nimic comun cu cei a caror politica nefasta n'o ghicise, cu "doctrinele violentei". "Rup orice legatura, a zis el, cu cei care pregatesc crimele urzite in umbra! Protestez cu toata constiinta mea de
El a declarat la aceasta conferinta, ca nu mai are nimic comun cu cei a caror politica nefasta n'o ghicise, cu "doctrinele violentei". "Rup orice legatura, a zis el, cu cei care pregatesc crimele urzite in umbra! Protestez cu toata constiinta mea de pazitor al bisericei si a sufletelor curate, impotriva metodelor care pot pravali Romania in cele mai mari nenorociri, si chiar atrage asupra ei urgia lui Dumnezeu. Raman pe deantregul legat de credinta pe care o am de la mama mea, de la dascalii mei, sunt chemat de Dumnezeu sa fac sa creasca flacara credintei in randul poporului roman, nu s'o sting prin fapte rele, fie ele si faptuite numai cu gandul". Frumoase cuvinte! Doamne ajuta sa fie si infaptuite de cei ce slujesc pe altarul credintei noastre.
ZIUA, 11 octombrie 1939


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.