Fostul coregraf al lotului feminin de gimnastica in perioada Nadiei Comaneci, a Emiliei Eberle si a Teodorei Ungureanu, ramas in SUA cu sotii Karoly, si-a casatorit fiica cu un actor de la Hollywood.Nadia, alaturi de George Clooney labotezul nepoatei lui Geza Pozsar Karina Pozsar, fiica fostului coregraf al lotului olimpic feminin de gimnastica al Romaniei, Geza Pozsar, isi va petrece luna de miere la vila pe care George Clooney o are in Italia, pe malul lacului Como. In virsta de 27 de ani, Karina s-a casatorit la inceputul acestei luni, la Los Angeles, cu Thom Matthews (49 de ani), unul dintre prietenii apropiati ai starului de la Hollywood. Cei doi au o fetita in virsta de doi ani si jumatate, Katherine. Printre invitatii la petrecere s-au numarat si doua dintre romancele care au scris istorie in gimnastica mondiala: Nadia Comaneci si Emilia Eberle. „A fost o nunta ca-n povesti. Inca ma aflu in recuperare dupa cit am petrecut", a spus Geza Pozsar. Faima nu l-a schimbat pe George Clooney. Actorul nu si-a uitat prietenii care, atunci cind a avut nevoie, i-au dat o mina de ajutor. Thom Matthews este unul dintre acestia. Atunci cind Clooney calca pentru prima data in cetatea filmului, Matthews era cel care il gazduia in apartamentul sau din Los Angeles. Acum, Clooney a vrut sa se revanseze, astfel ca i-a pregatit o vacanta de vis colegului sau din „The Peacemaker" si „ER". El le-a oferit Karinei si lui Thom cheile de la casa pe care o are in Italia. Actorul american a cumparat in 2001 o vila cu 25 de dormitoare, in oraselul Laglio, pe malul lacului Como. Proprietatea, estimata la 27 de milioane de dolari, are o sala de cinema proprie, o piscina de 200 mp si un garaj special pentru colectia de motociclete a starului.Thom Matthews si Karina Pozsar Vila lui Clooney din Italia Nadia s-a reintilnit cuEmilia Eberle Thom face parte din grupul select si restrins de prieteni al lui Clooney, alaturi de Matt Damon si Brad Pitt. Mai mult, starul de la Hollywood nu este doar un bun prieten al familiei Pozsar-Matthews, ci si parintele spiritual al micutei Katherine, fiica lui Thom si a Karinei. In urma cu aproape doi ani, George Clooney si Nadia Comaneci au botezat-o pe micuta la o biserica din Los Angeles. Dupa aproape 20 de ani de actorie si peste 30 de filme, Thom Matthews a decis sa se reprofileze. El si-a deschis propria companie de constructii, insa nu a renuntat definitiv nici la filme. Atunci cind timpul ii permite, Thom accepta diverse roluri. Desi are, la rindul ei, studii de actorie, Karina a optat pentru design interior. „Katherine si designul interior sint cele mai pretioase lucruri din viata mea. Sint o mama extrem de mindra si de fericita. In ceea ce priveste eroul meu, categoric acesta este tata", spune Karina.

Geza Pozsar este unul dintre cei mai renumiti coregrafi din lumea gimnasticii mondiale. Nascut in Romania din parinti unguri, Geza Pozsar a fost selectionat la virsta de 9 ani la Academia de Balet din Cluj, pe care a absolvit-o in 1970. Din cauza unei accidentari la genunchi, a fost nevoit, in 1973, sa-si incheie cariera de dansator profesionist. In acelasi an, Geza devenea coregraf al lotului national feminin de gimnastica al Romaniei, post pe care l-a detinut pina in 1981, cind a decis sa ramina, alaturi de Bela si Martha Karoly, in SUA. Nu a fost o hotarire usoara, intrucit in tara isi lasase parintii si fratele, dar mai ales sotia si fetita Karina, care avea pe atunci numai doi ani. „In noaptea dinaintea raminerii in SUA am vorbit la telefon cu sotia mea, care m-a intrebat ce-mi doresc sa maninc la intoarcere. I-am spus ca vreau un gulas unguresc. Am asteptat ceva timp pina sa maninc gulasul", isi aminteste Geza Pozsar. Gratie interventiei unui secretar de Stat american, familia Pozsar reusea sa se reintregeasca in Statele Unite citeva luni mai tirziu.

In 1982, Geza Pozsar si-a deschis in Sacramento propriul club de gimnastica, pe care-l conduce cu succes si astazi. Nadia Comaneci, Emilia Eberle, Teodora Ungureanu, Mary Lou Retton sau Shannon Miller sint doar citeva dintre gimnastele care ii datoreaza si lui Geza Pozsar succesul in gimnastica. In calitate de membru al loturilor olimpice ale Romaniei si Statelor Unite, coregraful Geza Pozsar a participat la patru Olimpiade si opt Campionate Mondiale. Drept recunoastere a muncii sale, Asociatia antrenorilor de elita din Statele Unite i-a atribuit lui Pozsar de doua ori prestigiosul titlu de Cel mai bun coregraf al anului.