Nu am putut inchide ochii toata noaptea. La hanul lui Serghie ajunsesem spre seara, impovarati de simtiminte si de oboseala. Caravana noastra a fost primita cu exclamatii unanime de grupurile de turisti, cu care aveam sa inoptam - Propun un pokeras
Nu am putut inchide ochii toata noaptea. La hanul lui Serghie ajunsesem spre seara, impovarati de simtiminte si de oboseala. Caravana noastra a fost primita cu exclamatii unanime de grupurile de turisti, cu care aveam sa inoptam - Propun un pokeras, baieti, ne ademeni Butnaru, evident stanjenit de privirile taioase ale consoarteia€¦ Apoi, ca pentru a se desvinovati: - "Unu mic...". Locotenent Orza Ion a fost insa cel dintaiu care a refuzat, cu glas metalic: - Nu uita, domnule Butnaru, ca suntem la 1.400 m inaltime, ca astaseara avem luna si noi nu am venit pana aici, calari... (Ilustratiunea Romana, iulie 1936)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.