Negocierile pentru transferul lui Cristian Chivu la Inter Milano vor fi reluate astazi la Roma, iar surse oficiale anunta ca jucatorul va semna pana la urma pentru campioana en-titre a Italiei.


La tratative vor lua parte presedintel
Negocierile pentru transferul lui Cristian Chivu la Inter Milano vor fi reluate astazi la Roma, iar surse oficiale anunta ca jucatorul va semna pana la urma pentru campioana en-titre a Italiei.


La tratative vor lua parte presedintele lui Inter, Massimo Moratti, antrenorul Roberto Mancini, pe de o parte, capitanul nationalei Romaniei Cristian Chivu si procuratorul fotbalistului, Victor Becali.  


SUPARARE. Desi Moratti a declarat ca gruparea pe care o patroneaza se retrage din cursa pentru cumpararea lui Chivu, dorinta expresa a antrenorului Mancini pare sa-l determine pe boss-ul milanez sa finalizeze astazi negocierile. Se pare ca motivul principal care l-a deranjat pe Moratti il reprezinta comisionul foarte mare pe care l-ar fi cerut impresarul jucatorului, 3 milioane de euro. "Noi ne-am retras. De acum incolo, Chivu si Roma pot face orice doresc", suna o declaratie a presedintelui Massimo Moratti, preluata de site-ul goal.com. De asemenea, chiar si Chivu este deranjat de pretentiile exagerate ale fratilor Becali, care ingreuneaza discutiile si amana deznodamantul dorit, dar ramane inca asistat de acestia. Inter ar putea decide sa astepte pana anul viitor, atunci cand va expira contractul lui Chivu cu Roma, iar jucatorul va putea fi achizitionat gratis.  


HOTARAT. Chivu este decis sa paraseasca Roma. El intentiona sa le trimita fanilor romani o scrisoare deschisa prin care sa-si ceara scuze pentru zvonurile care l-au avut in prim-plan, dar a renuntat la gest, fapt ce confirma iminenta plecare la Inter, unde va castiga 4,5 milioane de euro pe an.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.