Christopher Sands, un chitarist disperat ca nu se mai poate opri din sughitat din luna februarie a acestui an, si-a lansat de curand un blog, "The Hiccup Diary" ("Jurnalul sughitului"). Prin intermediul acestuia, Christopher, in varsta de 23 de ani,
Christopher Sands, un chitarist disperat ca nu se mai poate opri din sughitat din luna februarie a acestui an, si-a lansat de curand un blog, "The Hiccup Diary" ("Jurnalul sughitului"). Prin intermediul acestuia, Christopher, in varsta de 23 de ani, spera ca va gasi pe cineva care sa ii ofere o solutie salvatoare. De cand a inceput sa sughita, barbatul nu se mai poate hrani si odihni cum trebuie si, in plus, nici nu se poate concentra asupra muncii sale. Pana in prezent, chitaristul a incercat toate remediile cunoscute, dar niciunul nu a dat rezultat. Recordul absolut in materie este detinut de americanul Charles Osborne, din Anthon, Iowa, care a sughitat neintrerupt timp de 68 de ani, din 1922 pana in 1990. "Performanta" sa a fost confirmata de Cartea Recordurilor, care l-a catalogat drept omul cu cel mai lung atac de sughit din lume. Anul acesta, in ianuarie, un adolescent din Florida, SUA, a sughitat cinci saptamani la rand, din 23 ianuarie pana pe 28 februarie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.