Proiect. "Regele gunoaielor" va investi 30 de milioane de euro intr-o statie de sortare a deseurilor la Cluj De mai bine de zece ani, autoritatile locale si judetene din Cluj se intrec orbeste pentru realizarea unei rampe ecologice regionale, care s
Proiect. "Regele gunoaielor" va investi 30 de milioane de euro intr-o statie de sortare a deseurilor la Cluj De mai bine de zece ani, autoritatile locale si judetene din Cluj se intrec orbeste pentru realizarea unei rampe ecologice regionale, care sa rezolve definitiv problema gestionarii deseurilor in judet. Intre timp, multimilionarul Silviu Prigoana, care a facut avere din afacerile cu gunoi la Bucuresti, a achizitionat un teren in care va investi 30 de milioane de euro pentru amenajarea unei statii de sortare a deseurilor si realizarea unui institut de cercetare si proiectare pentru protectia mediului. "Daca totul va merge bine, lucrarea ar putea fi finalizata in termen de un an", a declarat Prigoana. El nu s-a aratat ingrijorat de concurenta pe care i-ar putea-o face consiliile local si judetean, spunand ca are avantajul de a fi achizitionat deja terenul. Vrea sa gestioneze si gunoaiele valcenilor In acelasi timp, "regele gunoaielor" se lupta pentru suprematie si in judetul Valcea, unde firma infiintata de el, Rosal Grup, a dat in judecata SC Urban SA, pe care o acuza ca incearca sa monopolizeze piata serviciilor de salubritate. Miza este foarte mare, pentru gunoaiele stranse lunar cetatenii fiind obligati sa plateasca sute de miliarde de lei. (M.B., C.G.)


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.