Alexandra Nastase Sistemul de irigatii care mentinea spatiul verde in Parcul Circului a fost pus pe butuci de bucurestenii care au smuls aspersoarele din pamant. "Peste 200 de astfel de sisteme au fost distruse. Gardienii care se ocupa de paza parcu
Alexandra Nastase Sistemul de irigatii care mentinea spatiul verde in Parcul Circului a fost pus pe butuci de bucurestenii care au smuls aspersoarele din pamant. "Peste 200 de astfel de sisteme au fost distruse. Gardienii care se ocupa de paza parcului au si ei partea lor de vina si vor fi penalizati la salariu cu cat trebuie, ca sa recuperam acest prejudiciu", ne-a declarat Virgil Carstea, directorul Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement (ALPA). "Peste jumatate din aspersoare nu mai functioneaza. Au furat si furtunurile pe care le folosim la irigat, in lipsa aspersoarelor. O sa se usuce totul in jur", ne-a spus Ovica Spanceana, o angajata ALPA. Municipalitatea a inceput deja sa monteze aspersoare noi in locul celor disparute. Investitia va costa municipalitatea, si implicit pe bucuresteni, aproape 10.000 de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.