Destin. Stelistul s-a indragostit pana peste cap de o fosta baschetbalista, la unul dintre meciurile sale de rugby Dan Dumbrava a fost cel de-al doilea stelist care si-a pus pirostriile anul acesta. Coechipierul sau, Dan Vlad, a fost cel care a desc
Destin. Stelistul s-a indragostit pana peste cap de o fosta baschetbalista, la unul dintre meciurile sale de rugby Dan Dumbrava a fost cel de-al doilea stelist care si-a pus pirostriile anul acesta. Coechipierul sau, Dan Vlad, a fost cel care a deschis sezonul nuntilor la echipa, dupa ce i-a jurat iubire vesnica Alexandrei Stanila, fosta campioana nationala la dansuri sportive. Deunazi, a fost randul lui Dumbrava sa-i spuna "Da" Petronelei Raduta, ex-jucatoare de baschet la Rapid si Olimpia Bucuresti. Desi viitoarea mireasa are doar 26 de ani, ea a fost nevoita sa renunte la cariera sa sportiva din cauza unei accidentari grave. In prezent, este profesoara de sport la Clubul Sportiv 6 din Bucuresti. Cei doi s-au cunoscut pe 9 octombrie 2005, la o partida de-a lui. Petronela era studenta la ANEFS si trebuia sa invete despre rugby. Cativa prieteni binevoitori au dus-o in Ghencea si, dupa meci, i l-au prezentat pe Dan. O luna mai tarziu, el a cumparat un inel, fara ca ea sa stie, si a cerut-o de sotie. Nunta celor doi a avut loc la Biserica Sf. Elefterie, iar apoi mirii au petrecut pana in zori la restaurantul Pescarus, din Herastrau. Nasii au fost Roxana Vladoiu, si ea baschetbalista si, in acelasi timp, cea mai buna prietena a miresei, si sotul ei, Horia. Cel mai bun prieten al mirelui, rugbystul Farului Constanta, Petre Eugen, a fost cel care i-a stat alaturi, din postura de cavaler de onoare. Din pacate pentru insuratei, acestia nu vor avea luna de miere. Ei spera sa poata pleca undeva macar in decembrie, cand vor avea mai mult timp liber. Dupa nunta, Dan Dumbrava a intrat in cantonament cu echipa nationala.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.