Mii de elevi hunedoreni nu isi pot primi diploma de Bacalaureat din cauza ca dispozitivul pentru aplicarea timbrului sec s-a rupt. Fara aplicarea acestui sigiliu in relief, diplomele nu pot fi eliberate. Odata cu remanierea guvernamentala a fost mod
Mii de elevi hunedoreni nu isi pot primi diploma de Bacalaureat din cauza ca dispozitivul pentru aplicarea timbrului sec s-a rupt. Fara aplicarea acestui sigiliu in relief, diplomele nu pot fi eliberate. Odata cu remanierea guvernamentala a fost modificata si denumirea ministerului de resort , ajuns Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului. De aceea, au trebuit schimbate toate stampilele Inspectoratului Scolar Judetean Hunedoara, inclusiv sigiliul special pentru stantarea diplomei. ISJ Hunedoara a comandat un nou dispozitiv la Monetaria Statului. Este cel de-al treilea in mai putin de o luna de zile. „Primul a fost prost executat si nu aplica timbrul sec in mod vizibil, asa ca am comandat un altul. Nici al doilea nu a fost mai bun. Din cauza ca l-am fortat, pur si simplu s-a rupt in doua. Cel de-al treilea dispozitiv comandat la Monetaria Statului trebuie sa soseasca. Din datele pe care le am, doar pentru un liceu din tot judetul au fost eliberate diplomele de Bacalaureat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.