Directia Generala Anticoruptie a incheiat cercetarile in cazul directorului general al „Nestle Romånia“, elvetianul Paul Nuber (foto)

Dosarul a fost inaintat procurorilor de pe långa Tribunalul Bucuresti, care pot
Directia Generala Anticoruptie a incheiat cercetarile in cazul directorului general al „Nestle Romånia“, elvetianul Paul Nuber (foto)

Dosarul a fost inaintat procurorilor de pe långa Tribunalul Bucuresti, care pot decide in orice fel soarta dosarului, putånd dispune de la continuarea cercetarilor de catre ofiteri DGA si påna la musamalizarea cazului

Dupa ce au cercetat atent imaginile si inregistrarea audio puse la dispozitie de „Gardianul“, ofiterii de la DGA au ajuns la concluzia ca „exista indicii privind comiterea unor fapte de coruptie“

Nuber a fost filmat in 21 iunie, pe cånd incerca sa mituiasca doi politisti de la Circulatie, care l-au prins beat la volan n Reamintim ca Paul Nuber a sters-o initial din Romånia, speriat de aparitia clipului sau nepublicitar pe site-ul „Gardianul“

In prezent, directorul general de la „Nestle Romånia“ si amanta sa sunt paziti zi si noapte de bodyguarzi, specializati mai mult in contrafilaje.

Cercetarile intreprinse de ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA) in cazul Paul Nuber- tentativa de dare de mita, au luat sfarsit. Printre concluzii: 'Exista indicii privind comiterea unor fapte de coruptie>>. Acum este randul procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti sa decida ce trebuie facut cu dosarul elvetianului cu apucaturi de smenar autohton.

La trei saptamani de la publicarea in 'Gardianul>> a cazului cetateanului elvetian Paul Nuber, director general al Nestle Romania, DGA incheie cercetarile si trimite dosarul la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. Elvetianul din fruntea Nestle Romania a fost filmat in seara zilei de 21 iunie cand, prins beat la volan, incerca sa mituiasca echipajul de Politie. 'Gardianul>> a furnizat DGA la cererea acestei institutii inregistrarea aproape integrala video si un fisier audio al acesteia. Dupa trei saptamani de studiu al inregistrarilor, ofiterii DGA care s-au ocupat de caz au ajuns la concluzia ca „exista indicii privind comiterea unor fapte de coruptie“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.