Membrii Consiliului National de Integritate au aprobat, ieri, in sedinta publica la Palatul Victoria, etapele desfasurarii concursului pentru ocuparea functiilor de presedinte si vicepresedinte ai Agentiei Nationale de Integritate (ANI). Astfel, cand
Membrii Consiliului National de Integritate au aprobat, ieri, in sedinta publica la Palatul Victoria, etapele desfasurarii concursului pentru ocuparea functiilor de presedinte si vicepresedinte ai Agentiei Nationale de Integritate (ANI). Astfel, candidatii vor depune dosarele in perioada 22 iulie - 21 august si vor sustine proba scrisa pe 30 septembrie, iar interviul va avea loc pe 10 octombrie. Validarea rezultatelor de catre Consiliul National de Integritate se va incheia pe 22 octombrie, urmand ca presedintele si vicepresedintele ANI sa depuna juramantul, in plenul Senatului, pe 11 noiembrie, dupa ce au fost validati de senatori. Aceste etape sunt prevazute in Legea privind infiintarea ANI. Membrii Consiliului au aprobat, tot ieri, Regulamentul de desfasurare a concursului pentru ocuparea celor doua functii de conducere in ANI. Regulamentul a fost votat in unanimitate de membrii CNI prezenti la sedinta de lucru si urmeaza a fi publicat, cel mai probabil, tot luni, in Monitorul Oficial. Din cei 13 membri ai CNI, 11 au fost prezenti la sedinta.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.