Parintii lui Bogdan Costache, tanarul de 19 ani care s-a aruncat de la balconul apartamentului profesoarei sale, au fost ieri in audienta la procurorul general adjunct al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Gabriela Scutea, pentru a se
Parintii lui Bogdan Costache, tanarul de 19 ani care s-a aruncat de la balconul apartamentului profesoarei sale, au fost ieri in audienta la procurorul general adjunct al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Gabriela Scutea, pentru a se plange de modul in care procurorul de caz, Sorin Maciuc, instrumenteaza ancheta mortii fiului lor. "Nu are niciodata timp sa vorbeasca cu noi, nu ne da detalii despre mersul anchetei. Noi vrem doar sa aflam adevarul. Doamna procuror Gabriela Scutea ne-a promis ca va verifica plangerea noastra", ne-a declarat Georgeta Costache, mama lui Bogdan.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.