>> Oficialii clubului AS Roma ii acuza pe internationalul roman si pe impresarii sai.

>> Roma ar fi urmat sa primeasca 18 milioane de euro de la Real Madrid daca jucatorul nu ar fi refuzat transferul.

>> Suporterii Romei sunt fu
>> Oficialii clubului AS Roma ii acuza pe internationalul roman si pe impresarii sai.

>> Roma ar fi urmat sa primeasca 18 milioane de euro de la Real Madrid daca jucatorul nu ar fi refuzat transferul.

>> Suporterii Romei sunt furiosi pe roman. Intalnirea dintre reprezentantii lui Cristian Chivu si oficialii clubului de fotbal AS Roma nu s-a incheiat cu strangeri de mana, italienii acuzandu-i pe fratii Becali si pe capitanul nationalei noastre ca le-au provocat o pierdere de 18 milioane de euro in urma refuzului fundasului roman de a se transfera la Real Madrid. Cele doua parti s-au intalnit in capitala Italiei pentru a discuta posibilul transfer al internationalului roman la formatia Inter Milano, insa nu s-a ajuns la nici un acord. La finalul reuniunii, directorul sportiv al gruparii "giallorossa", Daniele Prade, extrem de nervos, a afirmat ca in viitorul sezon capitanul reprezentativei Romaniei va juca tot la AS Roma, Chivu urmand sa se prezinte duminica la reluarea pregatirilor sub comanda antrenorului Luciano Spalletti.
Agentia Datasport scrie si ea ca tratativele dintre impresarul Victor Becali si oficialii gruparii AS Roma au fost intrerupte brusc, astfel ca Cristian Chivu va incepe pregatirile alaturi de coechipierii sai de la echipa romana. "Tratativele dintre oficialii romani si procuratorul romanului, Victor Becali, s-au intrerupt brusc. Jucatorul, care in zilele trecute a refuzat propunerea de la Real Madrid, cu care Roma se intelesese pentru 18 milioane de euro, va incepe pregatirea alaturi de coechipierii sai si nu va fi cedat la Internazionale Milano. In acest punct, se poate intui cu usurinta ca Chivu voia sa plece la parametri zero anul viitor, atunci cand ii va expira contractul cu AS Roma", scrie Datasport. Potrivit presei italiene, la incheierea intalnirii cu Becali, directorul sportiv Daniele Prade a declarat ca, prin refuzul de a merge la Real Madrid, Chivu a produs o "paguba incalculabila" gruparii romane.

S-au suparat suporterii
Cotidianul Corriere della Sera noteaza, in editia online, ca internationalul roman Cristian Chivu a fost scos la vanzare pe site-ul eBay de un fan dezamagit, care ii invita pe doritori "sa ia acasa un mercenar cu fundite". "Il vand celui care ofera mai mult pe Cristian Chivu! Chiar pe el, fundasul echipei AS Roma, indragostit de bani! Daca veti sti sa faceti o oferta buna, veti vedea ca va va urma oriunde, doar daca cineva nu va oferi mai mult. Sfidati echipe ca Real Madrid, Barcelona si Inter! Distrati-va si oferiti cinci milioane de euro si veti vedea ca el oricum s-a inteles cu altii. Sunt la pachet si fratii Becali, impresarii lui! Ganditi-va, puteti juca fotbal in gradina cu Chivu, iar fratii Becali sa faca pe portarii. Taxele de expediere? Totul este gratis, vor fi adusi in suturi de fanii romani", se arata in mesajul postat de site-ul eBay.
Sursa citata mentioneaza ca autorul glumei pare a fi un fost suporter al jucatorului roman, dezamagit de modul in care acesta a tratat ofertele primite de la cluburi importante precum Real Madrid si FC Barcelona.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.