Pro TV, ora 20.30
"Experiment diabolic"
In cazul in care nu v-ati saturat de filme de duzina, cu actiune asa-zis fantastica si cu risipa de efecte speciale, Pro TV va mai ofera unul! Actiunea se concentreaza in jurul unui agent FBI, care de
Pro TV, ora 20.30
"Experiment diabolic"
In cazul in care nu v-ati saturat de filme de duzina, cu actiune asa-zis fantastica si cu risipa de efecte speciale, Pro TV va mai ofera unul! Actiunea se concentreaza in jurul unui agent FBI, care devine victima unui absurd experiment initiat de un cubanez. Ati prins ideea: SUA versus Cuba si de aici se dezvolta un scenariu stupid, realizat de amatori, de la care nu poti astepta nimic!

Pro Cinema, ora 22.00
"Premonitii"
De asta-data se precizeaza ca am putea viziona un "thriller erotic", categoric interzis minorilor. Un profesor e pasionat de experimente paranormale si descopera la asistenta sa capacitati pe care le poate exploata. Ea are "darul" de a simti suferintele si amintirile mortilor. Cu "harul" ei trebuie sa "investigheze" spiritul unei tinere ucise de un criminal in serie si se trezeste la un pas sa fie ucisa. Se pare ca este mai mult un film "horror" decat un thriller de doua parale.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.