Gadget Fanii consolei Wii vor avea la dispozitie si un mouse care beneficiaza de o tehnologie asemanatoare. Logitech MX Air combina trei tehnologii: Freespace motion-control, comanda prin gesticulare si wireless. Freespace motion-control este ba
Gadget Fanii consolei Wii vor avea la dispozitie si un mouse care beneficiaza de o tehnologie asemanatoare. Logitech MX Air combina trei tehnologii: Freespace motion-control, comanda prin gesticulare si wireless. Freespace motion-control este bazata pe o combinatie a senzorilor MEMS (microelectromechanical systems), tehnologiei DSP (digital signal processing) si tehnologiei wireless RF (radio frequency).  Pentru a schimba volumul, utilizatorii trebuie sa tina apasat butonul volumului si sa miste mausul la dreapta pentru a mari volumul iar la stanga pentru a il da mai incet. Pentru aplicatiile muzicale, o miscare circulara la dreapta activeaza comanda skip track, in timp ce o miscare la stanga activeaza repetarea melodiei. In locul unei rotite de scroll traditionale, mausul MX Air dispune de un panel de scroll sensibil la atingere. O atingere a degetului pe suprafata tabloului activeaza mecanismul de scroll care isi potriveste viteza in acord cu viteza miscarii degetului. Functiile media Play/Pause, Volume/Mute, Back si Select pot fi aceesate "din aer" apasand cu degetul butoanele luminate potocaliu. MX Air functioneaza cu tehnologia 2.4 GHz Digital Cordless, care ofera o raza de actiune de pana la zece metri. Va fi disponibil din luna august la un pret recomandat de 149 dolari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.