Dinamo si CFR Cluj au dovedit o forma foarte buna in meciurile amicale din ultimele doua saptamani. Alaturi de Steaua, cele doua echipe se anunta principale candidate la cucerirea titlului in sezonul 2007-2008. Razboiul a inceput deja, cel mai indar
Dinamo si CFR Cluj au dovedit o forma foarte buna in meciurile amicale din ultimele doua saptamani. Alaturi de Steaua, cele doua echipe se anunta principale candidate la cucerirea titlului in sezonul 2007-2008. Razboiul a inceput deja, cel mai indarjit fiind Ioan Andone, antrenorul clujenilor. El nu poate uita ca a fost dat afara de „caini“ atunci cand avea rezultate si ameninta: „Dinamo nu va mai marsalui prin campionat“. Tehnicianul considera ca, pe vremea sa, in „Stefan cel Mare“ erau unii conducatori care nu aveau nici o treaba cu fotbalul. Cum de atunci nu s-au facut schimbari, judecata este valabila si pentru prezent.

Dinamo si CFR Cluj bat tot ce le iese in cale in turneele de pregatire pe care le sustin in Austria. Eintracht Frankfurt a pierdut fara drept de replica in fata „cainilor“, in timp ce ultima victima a clujenilor a fost Zaglebie Lubin, adversara Stelei din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Din cate se pare, lupta pentru cucerirea titlului in sezonul 2007-2008 se va da intre dinamovisti, ardeleni si stelisti. Duelul dintre Dinamo si CFR are o semnificatie aparte. Ioan Andone, actualul antrenor al clujenilor, trebuie sa isi ia o revansa dupa ce a fost indepartat din Soseaua Stefan cel Mare in iarna lui 2005. Atunci, Dinamo se afla pe primul loc, dar tehnicianul nu era simpatizat de Giovanni Becali si de Vasile Turcu. „A fost mai dificil pentru mine, deoarece erau unele persoane in conducere care nu aveau nici o treaba cu fotbalul“, a spus Andone.

Principalul vizat este Vasile Turcu
Cum in conducerea dinamovista nu s-au facut schimbari majore din 2005 incoace, declaratia „Falcosului“ se poate traduce: „Unele persoane din conducerea lui Dinamo nu au nici o treaba cu fotbalul“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.