Evenimentul de prezentare a celei de-a VIII-a editii a FHM Top 100 cele mai sexy femei din lume in 2007 a avut loc la 7 iulie in Club The Office din Mamaia. Vlad Craioveanu le-a prezentat pe vedetele romance prezente in top, iar Corina a sustinut un
Evenimentul de prezentare a celei de-a VIII-a editii a FHM Top 100 cele mai sexy femei din lume in 2007 a avut loc la 7 iulie in Club The Office din Mamaia. Vlad Craioveanu le-a prezentat pe vedetele romance prezente in top, iar Corina a sustinut un recital care a dus buna dispozitie la cote maxime.  INVITATI. Simona Patruleasa a fost cap de afis la petrecere, printre vedetele care au participat numarandu-se Andreea Raicu, Ilinca Vandici, Monica si Irinel Columbeanu, Catalin Botezatu , Malvina si Bogdan Cervenschi, Mihai si Iulia Albu, Viorel Moldovan, Corina. Topul a devenit un eveniment de proportii internationale datorita popularitatii de care se bucura in tarile in care apare editia locala a revistei, fiind organizat simultan in Australia, Franta, Germania, Olanda, Romania, Africa de Sud, Singapore, Taiwan, USA, Marea Britanie. FHM Romania organizeaza aceasta campanie inca din anul 2000, introducand si elementul local. Printre frumusetile autohtone se remarca pe pozitii fruntase: Simona Patruleasa, Catrinel Menghia, Monica Barladeanu, Ilinca Vandici.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.