Un grup de copii din centrele de plasament din Cluj sunt invitatii principali la aniversarea unei tinere de 21 de ani


O tanara clujeanca a decis sa isi aniverseze varsta de 21 de ani cu un grup de copii de la centrele de plasament di
Un grup de copii din centrele de plasament din Cluj sunt invitatii principali la aniversarea unei tinere de 21 de ani


O tanara clujeanca a decis sa isi aniverseze varsta de 21 de ani cu un grup de copii de la centrele de plasament din oras la Casuta cu Jucarii, singura ludoteca din Cluj-Napoca. "Voiam sa fac ceva mai deosebit de ziua mea, decat o petrecere in club sau la restaurant si mi se pare dragut ceea ce se intampla la Casuta cu Jucarii. Insa, cum eu si prietenii mei suntem cam mari sa facem petrecere la ludoteca, m-am gandit sa chem niste copii cu varsta potrivita, care sa se bucure de jucariile si jocurile de acolo", spune Catalina Papiu. Asa se face ca a obtinut permisiunea din partea Centrului de Plasament Prichindel sa invite 10-12 copii cu varste intre 5 si 10 ani. "In liceu am avut o data ocazia sa mergem cu niste pachete de cadouri la un centru de plasament din oras si mi-am amintit ca, atunci, doamnele de acolo ne-au spus ca, in general, copiii din centru au de toate, dar au nevoie de cineva care sa se joace cu ei, sa le acorde atentie si timp", povesteste Catalina.
Petrecerea are loc in aceasta dupa-amiaza la Casuta cu Jucarii. Copiii se vor putea bucura de doi animatori, jocuri tematice de grup, picturi pe fata si chiar o tombola cu premii.
Casuta cu Jucarii este administrata de Fundatia Lucky Star si functioneaza din 1998 in Cluj-Napoca. Jucariile si jocurile provin din donatii realizate de catre o fundatie - sora din Elvetia. "Avem orice tip de jucarie inventata vreodata", crede administratorul ludotecii, Marina Havas. "Jocul este limbajul comun al tuturor copiilor si este esential dezvoltarii lor normale", sustine Marina Havas.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.