Chiar daca a suferit o operatie pe cord, fostul mare fotbalist Eusebio va fi prezent la centenarul echipei CFR Cluj. Gruparea din Gruia va sustine inclusiv un meci cu Benfica Lisabona. Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan,


Chiar daca a suferit o operatie pe cord, fostul mare fotbalist Eusebio va fi prezent la centenarul echipei CFR Cluj. Gruparea din Gruia va sustine inclusiv un meci cu Benfica Lisabona. Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca Eusebio va insoti echipa Benfica Lisabona la centanarul feroviarilor, atunci cand se va inaugura si noua instalatie de nocturna a arenei Constantin Radulescu. "Vor veni presedintii de la Benfica, de la Pacos Ferreira, Sporting Braga, Estrela Amadora, iar eu am solicitat in mod deosebit sa vina si Eusebio. Nu era sigur ca poate veni, pentru ca a suferit o operatie pe cord, dar eu am insistat", a spus Muresan. Iuliu Muresan a precizat ca Benfica Lisabona va veni cu echipa completa pentru meciul cu CFR Cluj.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.