Umbla zvonul ca ati intentiona sa candidati la Primaria Capitalei ca independent. Este adevarat?
Asta in cazul in care mi-o cere poporul.
In ce fel ar trebui sa o ceara poporul?
Poporul sa se duca sa vorbeasca cu toate partidele ca
Umbla zvonul ca ati intentiona sa candidati la Primaria Capitalei ca independent. Este adevarat?
Asta in cazul in care mi-o cere poporul.
In ce fel ar trebui sa o ceara poporul?
Poporul sa se duca sa vorbeasca cu toate partidele ca sa ma sustina. Pentru ca eu consider ca nu mai e cazul ca in ziua de azi sa dam bani pe afise si sa facem vechile campanii electorale. Sa lipim afise pe stalpi si pe urma in calitate de primar general sa ma apuc sa strang doi ani de zile stalpii si peretii de afise. Deci, in cazul in care voi fi candidat unic din partea tuturor partidelor atunci voi candida. Daca nu, asa sa candidez cu cineva, n-am nici un chef! In primul rand nu am contracandidat, ca sa concurez un contracandidat. Un contracandidat serios, de masura, de talia mea. Un candidat la Primaria Capitalei trebuie sa cunoasca in primul rand administratie publica si sa fie un bun gospodar, care sa se priceapa. Si nu vad care ar mai fi un contracandidat astazi, la Primaria Capitalei.
Exista deja niste nume. De exemplu PSD ar putea sa-l propuna pe Ontanu sau Vanghelie...
N-am nimic impotriva, probabil ca sunt capabili sa conduca un sector. Dar sa conduci o Capitala e mai complicat.
Aveti de gand sa vorbiti cu partidele sau asteptati sa va solicite ele?
Nu, astept sa vorbeasca ei cu mine. Sa cada de acord si in momentul in care vor cadea de acord - lucru care cred ca, imposibil, ca partidele toate sa aiba un singur candidat. Daca se doreste interesul cetateanului si al natiunii, ar putea sa faca si compromisul asta, pentru ca politica e un loc si de compromisuri, nu? (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.