La inceputul acestei luni, a aparut pe piata Playboy-ul brazilian, care a creat un imens scandal in fotbalul din Tara Cafelei, inca dinaintea tiparirii sale. Asta pentru ca se aflase ca pictorialul de deschidere al revistei o are in primplan pe una d
La inceputul acestei luni, a aparut pe piata Playboy-ul brazilian, care a creat un imens scandal in fotbalul din Tara Cafelei, inca dinaintea tiparirii sale. Asta pentru ca se aflase ca pictorialul de deschidere al revistei o are in primplan pe una dintre marile sperante ale arbitrajului brazilian, asistenta Ana Paula Oliveira. Imediat, Confederatia Braziliana de Fotbal a luat masuri, obtinand retragerea licentei FIFA pentru superbul fluieras, in varsta de 29 de ani. Mai mult, cluburile au trimis un protest oficial fata de gestul arbitrei, apreciind ca aceasta nu mai poate avea autoritate si credibilitate in fata conduca torilor, antrenorilor si jucatorilor, dupa ce a facut aceasta dovada de lipsa de pudoare. Este greu sa mai respecti un oficial pe care toata tara il poate vedea in pielea goala. Nu mai are nici un viitor in aceasta meserie, a marturisit conducatorul clubului Botafogo. Surprinzator insa, dupa aparitia revistei, Ana a primit numeroase telefoane de incurajare, de la oameni din lumea fotbalului, care i-au transmis ca o asteapta pe teren si ca nu trebuie sa dezarmeze.
Fotbalistii brazilieni au fost printre numerosii cumparatori ai ultimului numar al revistei Playboy, sustinand ca Paula este o femeie deosebit de frumoasa, care merita sa apara in revistele pentru barbati. Pana acum am privit-o ca pe un oficial, dar dupa acest pictorial, am inteles ce privilegiat i suntem ca ne aflam la mana unei asemenea superbe femei, a spus Vampeta, jucatorul lui Corinthians, care a dorit sa figureze si el nud in pictorialul arbitrei. Vampeta este idolul homosexualilor brazilieni, dupa ce a pozat gol pentru revista G Magazine, dedicata acestora.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.