Artistul spaniol va sosi in tara la 14 iulie si va fi insotit de 27 de persoane (instrumentisti, echipa tehnica, manageri, asistenti). In privinta pretentiilor, Iglesias a cerut sa fie cazat in hoteluri de 5 stele si sa fie transportat cu o masina de
Artistul spaniol va sosi in tara la 14 iulie si va fi insotit de 27 de persoane (instrumentisti, echipa tehnica, manageri, asistenti). In privinta pretentiilor, Iglesias a cerut sa fie cazat in hoteluri de 5 stele si sa fie transportat cu o masina de lux cu gabarit normal si sofer. De asemenea, pentru el si echipa sa, Iglesias a cerut sa aiba in camerele de hotel apa minerala, apa plata, suc de fructe, racoritoare, cafea, ceai si fructe proaspete.   O alta doleanta impusa de Iglesias a fost ca fiecare membru al echipei sale sa-si suporte financiar "viciile", adica tigarile si bauturile alcoolice. Artistul va sosi in fiecare oras in care va concerta cu o zi inaintea show-ului, la repetitii si probe de sunet, pentru a nu fi presat de timp. Asta pentru ca la Julio un sound check poate dura chiar si cinci ore! Pe perioada sederii in Romania, Iglesias va fi cazat la Hotel Mariott, in Bucuresti, si la Hotel Iaki, din Constanta. Pe litoral el va locui in apartamentul personal al lui Gheorghe Hagi, pe care regele fotbalului romanesc i l-a pus la dispozitie. Pentru concertele din Romania, biletele au preturi cuprinse intre 50 si 350 lei, iar 500 lei costa un bilet VIP, pentru concertul din Bucuresti. Acestea pot fi procurate si online la www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletedelatati.ro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.