Vineri seara, la Mamaia, blonda si actrita de origine americana au prezentat o colectie fabuloasa de costume de baie intitulata "CC - California Constanta". Creatoarea liniei este Tania Budi care a declarat ca si-a facut debutul in moda in dorinta d
Vineri seara, la Mamaia, blonda si actrita de origine americana au prezentat o colectie fabuloasa de costume de baie intitulata "CC - California Constanta". Creatoarea liniei este Tania Budi care a declarat ca si-a facut debutul in moda in dorinta de a oferi femeilor modele gandite sa le puna silueta in valoare. Lansarea a avut loc in clubul de pe litoral al fratelui Taniei si in cadrul aceluiasi eveniment a fost inaugurat si primul magazin care comercializeaza costumele de baie semnate de aceasta. Afacerea a fost pusa pe roate in asociere cu Tara Anderson o actrita americana care a devenit cunoscuta publicului prin aparitiile episodice din celebrul serial Baywatch, care, pesemne, a reprezentat pana la un punct o sursa de inspiratie. Tania si Tara s-au cunoscut intamplator in Romania, s-au imprietenit si au considerat ca sunt suficient de compatibile pentru a cladi ceva impreuna. Astfel, a luat nastere aceasta afacere pe care cele doua si-o doresc de succes.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.