Nepotrivire. Cantareata si iubitul ei, Alex Stanculescu, au luat aceasta decizie cu trei saptamani inainte de logodna Fosta componenta a trupei A.S.I.A. are probleme in dragoste. Sorana a anuntat intr-un cerc restrans de prieteni ca nu se mai marita
Nepotrivire. Cantareata si iubitul ei, Alex Stanculescu, au luat aceasta decizie cu trei saptamani inainte de logodna Fosta componenta a trupei A.S.I.A. are probleme in dragoste. Sorana a anuntat intr-un cerc restrans de prieteni ca nu se mai marita. Desi pare o gluma, dat fiind faptul ca peste doua saptamani ar fi trebuit sa aiba loc logodna, cantareata a fost cat se poate de serioasa. Asadar, nu este vorba despre o amanare, ci, pur si simplu, ea si Alex nu mai au de gand sa duca relatia catre oficializare. Mai mult, potrivit apropiatilor, bruneta a contramandat toate pregatirile pentru ceremonia de logodna de la sfarsitul lunii, care urma sa se desfasoare la Manastirea Plumbuita, si a anulat comenzile facute creatorilor de moda. Totusi, va cumpara rochia cu pauni rezervata pentru acest eveniment, insa o va folosi la o cu totul alta ocazie. Pe 4 august, relatia Soranei cu Alex Stanculescu ar fi implinit un an de zile. Din pacate, lucrurile nu au decurs asa cum au planuit. Desi a fost singurul barbat din viata ei care a cerut-o de sotie si mai ales intr-un mod inedit (n.r. ? Alex i-a facut propunerea in direct la o emisiune TV), se pare ca Sorana nu va ajunge prea curand la altar. Nunta ar fi trebuit sa aiba loc la anul, iar ca o dovada de iubire Alex si-ar fi schimbat numele din Stanculescu in Mohamed.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.