Special. Lewis Hamilton mananca dimineata carnati si cartofi piure Britanicul a ramas lider in clasamentul general al pilotilor, dupa ce a incheiat pe locul al treilea in Marele Premiu al Marii Britanii. Cursa de la Silverstone a fost castigata de K
Special. Lewis Hamilton mananca dimineata carnati si cartofi piure Britanicul a ramas lider in clasamentul general al pilotilor, dupa ce a incheiat pe locul al treilea in Marele Premiu al Marii Britanii. Cursa de la Silverstone a fost castigata de Kimi Raikkonen, care a bifat al treilea succes al sezonului si al doilea consecutiv, dupa cel de la Magny-Cours. Pe doi a venit campionul mondial en titre, Fernando Alonso. A fost o cursa dezamagitoare pentru Hamilton, pe circuitul de casa, dar britanicul ramane primul in clasamentul general al pilotilor, cu 70 de puncte. Pilotul lui Mclaren Mercedes a dezvaluit si secretul succeselor sale. "Mananc in fiecare dimineata carnati si cartofi piure. Sunt deliciosi", a marturisit englezul nascut in Tewin, un orasel unde acest meniu este mancarea regilor si unde o strada ii poarta numele. Hamilton este secondat in clasamentul general al pilotilor de Alonso, in timp ce Raikkonen inchide podiumul provizoriu. Mclaren Mercedes ramane pe primul loc la constructori, cu Ferrari si BMW pe doi, respectiv pe trei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.