Maria Marinescu a batut degeaba drumul pana la Monte Carlo pentru a impiedica divortul de Ion Ion Tiriac, plecat singur in Principatul Monaco. In cele din urma, cei doi soti au ajuns la concluzia ca este mai bine sa se desparta si sa ramana buni prie
Maria Marinescu a batut degeaba drumul pana la Monte Carlo pentru a impiedica divortul de Ion Ion Tiriac, plecat singur in Principatul Monaco. In cele din urma, cei doi soti au ajuns la concluzia ca este mai bine sa se desparta si sa ramana buni prieteni, cum au fost odinioara. La baza acestei decizii pare a se afla si infidelitatea juniorului, care, la scurt timp dupa ce a spus da in fata ofiterului starii civile, era in compania unei foste iubite, Andreia, de la Trident. Acesta nu a fost insa un caz singular. De asemenea, in urma cu aproximativ o saptamana, Tiriac jr. a fost zarit in jurul orei 04.00, la volanul unui Jeep, alaturi de o blonda care nu era nicidecum creatoarea de moda. Se pare ca tatal Mariei a incercat sa impiedice divortul si sa-si cuminteasca ginerele, Ion Ion marturisind intr-un cerc de prieteni ca nu putea face o miscare in capitala, intrucat era supravegheat de socrul sau. Cu toate acestea, in ultimul timp, baiatul fostului tenisman nu a renuntat la viata de noapte, fie ca acesta ajungea prin cazinouri sau era vazut intr-o alta companie feminina. Maria fie ramanea singura acasa, fie dormea in vila parintilor sai.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.