Accident. Liviu Varciu a ajuns la spital, pentru ca a alergat prea mult dupa frumoasa bruneta Desi a afirmat ca nu mai vrea sa auda, cel putin pentru un timp, de vreo femeie in viata lui, fiind foarte dezamagit de ceea ce se intampla in momentul in
Accident. Liviu Varciu a ajuns la spital, pentru ca a alergat prea mult dupa frumoasa bruneta Desi a afirmat ca nu mai vrea sa auda, cel putin pentru un timp, de vreo femeie in viata lui, fiind foarte dezamagit de ceea ce se intampla in momentul in care se indragosteste, Liviu (ex.-L.A., foto medalion) nu se poate abtine atunci cand vine vorba despre Ileana Lazariuc. Si a platit pentru aventura sa. Din cauza focoasei brunete, protagonistul serialului Chiquititas de la de Kanal D a avut un accident pe platourile de filmare de la Kentauros. Personajul sau, Niki bucatarul, filma o scena in care trebuia sa o prinda pe Didi (interpretata de Ileana Lazariuc). Din neatentie, Ileana a rasturnat un scaun, iar Liviu s-a impiedicat si a cazut asa de tare, incat, in primul moment, a crezut ca si-a spart capul. Pentru ca durerile se amplificau, iar starea de ameteala persista, actorul a fost dus rapid de catre membrii echipei de filmare la Spitalul de Urgenta, unde si-a facut cateva radiografii. Din fericire, Liviu nu a patit nimic, s-a ales doar cu un mare cucui in mijlocul fruntii si cu o sperietura pe masura.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.