Saptamanalul Umbra a intrat in posesia unor fotografii recente, care demonstreaza ca Andrei Hrebenciuc o insala pe mezina presedintelui, Elena Basescu. Revenit in Bucuresti, la scurt timp dupa ce a petrecut un week-end la mare






Saptamanalul Umbra a intrat in posesia unor fotografii recente, care demonstreaza ca Andrei Hrebenciuc o insala pe mezina presedintelui, Elena Basescu. Revenit in Bucuresti, la scurt timp dupa ce a petrecut un week-end la mare in compania iubitei sale devenita deja oficiala prin declaratiile de presa ale tatalui sau, Viorel Hrebenciuc (vicepre- sedintele PSD-ului), lui Andrei i s-a facut dor de racoarea brizei marine si a cautat-o pe aleile umbroase ale parcului Cismigiu. Toate bune si normale daca tinem cont de canicula care a lovit in ultimul timp intreaga tara, numai ca, odata inlocuit decorul umbrelelor de plaja si al sezlongurilor de tolaneala cu copacii generos i in umbra si bancutele populate cu pensionari si indragostiti romantici, fiul controversatului om politic a schimbat si insotitoarea. Dupa cum se poate vedea si in fotografii, o alta bruneta ii tine locul Elenei Basescu. Fiica presedintelui ar trebui sa-si puna probleme serioase. Cea care i-a uzurpat pentru doua ore, in vazul lumii, proaspatul rol de Julieta a romanilor se numeste Alina Rogoz si este tot fotomodel. Devine astfel mai mult decat cert ca frumoasa bruneta ce s-a bucurat de atentia si gesturile tandre ale romanticului Romeo (care se pare ca de fapt este, in realitate, un Don Juan) este nu doar o competitoare la inima iubitului Elenei, ci si o veritabila concurenta pe podiumul de prezentare.



L-a vrut si l-a avut
Idila ce se voia shakespeariana dintre cei doi copii de politicieni cunoscuti ca adversari de moarte pe scena politica romaneasca a capatat deja, asa cum era si normal, statutul de telenovela cu iz dambovitean. Acum, putem certifica drept nefondate zvonurile care-i plasau dramatic pe cei doi indragostiti ca fiind niste victime ale razboiului dintre cei doi potenti oameni politici. Sentimentele care se presupune ca ii uneau (pana si impotriva vointei parintilor) nu erau nici pe departe atat de puternice si de reciproce. Dupa cum stia de ceva vreme publicatia noastra, dar nu putea dovedi cu probe, Andrei nu era cel care se topea dupa fata presedintelui. Se pare ca, in realitate, actul de seductie care s-a soldat cu o relatie ce dureaza de cateva luni i-a apartinut Elenei Basescu.


Un iubit alunecos
Odata lovita de sagetile lui Cupidon, mezina prezidentiala nu a mai avut alt remediu decat sa-si incinga flecurile umbland dupa Andrei Hrebenciuc. Desi eforturile i-au fost incununate de succes, Elena stia totusi cu cine are de-a face. Spunem acest lucru, pentru ca fiica presedintelui a fost vazuta in repetate randuri facand turul teraselor si al localurilor de fite din Capitala pentru a-si verifica iubitul. Se vede treaba ca n-a stiut unde sa caute.

Alina Rogoz, rivala Elenei Basescu, este unul dintre cele mai apreciate modele ale agentiei Best Models Romania. Conform site-ului unde sunt prezentate manechinele, ea are 1,75 m, si dimensiunile 85-61-90. Dupa cum se stie, la randu-i, fata presedintelui lucreaza si ea in domeniu, prezentand pentru cunoscut i creatori de moda de la noi.

A n d r e i Hrebenciuc a invatat ceva de la tatal sau, care este un om har- sait in treburile politice. Mai mult ca sigur ca acesta i-a spus ca baile de multime pot folosi si la altceva decat la propaganda. Daca vrei sa te ascunzi, cele mai bune locuri sunt cele aglomerate. Asa se explica de ce a ales Cismigiul drept un loc sigur pentru intalnirile sale amoroase. In afara de aceasta masura ce s-a vrut a fi de precautie, fiul lui Hrebenciuc a mers pe aleile din parc cu doi pasi inaintea insotitoarei sale si a plecat la fel de discret, privind, suspicios, in toate partile.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.