>> Localnicii preconizeaza ca numarul celor care vor veni in statiune va fi mult mai mare.

>> Vilele, pensiunile si hotelurile pot asigura mii de locuri de cazare.

Diferenta intre costinestiul de acum cativa ani si ceea ce este
>> Localnicii preconizeaza ca numarul celor care vor veni in statiune va fi mult mai mare.

>> Vilele, pensiunile si hotelurile pot asigura mii de locuri de cazare.

Diferenta intre costinestiul de acum cativa ani si ceea ce este Statiunea Tineretului la acest moment este ca de la cer la pamant. Pe nicaieri nu se mai simt urmele inundatiilor de acum doi ani. Din contra, apele nu au facut altceva decat sa mobilizeze si mai mult fortele pentru ca urmele dezastrului sa se stearga. Miliarde de lei au fost investiti pentru reabilitarea plajei, dar eforturile au fost rasplatite. Spre deosebire de anul trecut, cand turistii s-au lasat tentati de mirajul statiunilor bulgaresti, sezonul 2007 a inceput foarte bine atat pentru localnici, cat si pentru agentii economici.
Primarul localitatii Costinesti, Traian Cristea, a declarat ca animatia nu scade prea mult in timpul saptamanii. Concluzia este ca atat timp cat statiunea este plina de turisti inseamna ca lucrurile merg bine si pentru administratia locala si pentru oamenii din comuna. Posibilitatile de agrement s-au diversificat, iar viata turistilor este in siguranta ca urmare a functionarii salvamarului si a posturilor de prim-ajutor instalate pe plaja. Sezonul este mai mult decat promitator. Edilul comunei Costinesti, Traian Cristea, a sustinut ca exista variante pentru toate gusturile, dar, mai ales, pentru toate buzunarele: de la cazarea la localnici la hoteluri de patru stele.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.