Cristian Chivu era ieri dupa amiaza in continuare jucatorul Romei, nici o negociere cu vreuna dintre pretendente nereusind sa se finalizeze. Presa spaniola a lansat o noua "bomba" despre Chivu, dupa ce romanul nu a ajuns la un acord nici cu Real Madr
Cristian Chivu era ieri dupa amiaza in continuare jucatorul Romei, nici o negociere cu vreuna dintre pretendente nereusind sa se finalizeze. Presa spaniola a lansat o noua "bomba" despre Chivu, dupa ce romanul nu a ajuns la un acord nici cu Real Madrid, cu care Roma a batut palma, si nici cu Barcelona. Cotidianul catalan "Sport" a scris ieri, la pagina "Confidential", ca internationalul roman s-a "jucat" cu FC Barcelona si Real Madrid, deoarece el avea un pre-acord cu Internazionale Milano inca din urma cu sase luni. Autorul articolului, Jose Luis Carazo, sustine ca pre-acordul cu Inter Milano se putea rupe pentru ca romanul sa mearga la un alt club doar daca aceasta alta grupare ar fi prezentat o oferta financiara mai mare decat 4,5 milioane de euro pe sezon. "Mai mult, Inter s-ar fi inteles cu reprezentantul jucatorului, Giovani Becali, pentru a-i da trei milioane de euro daca se va realiza transferul, inainte de a plati cele 14 milioane de euro Romei.
Intre timp, Barca si Real s-au luptat pentru Chivu, dar in final ambele operatiuni au cazut, pentru ca sub nici o forma nu au scazut pretentiile economice ale jucatorului si nici nu s-a ajuns la un acord pentru cine trebuia sa-i plateasca trei milioane de euro lui Giovani Becali, deoarece nici Roma, nici Barca si nici jucatorul nu au fost dispusi sa ofere o suma atat de mare", noteaza Sport. Acelasi cotidian, apropiat de FC Barcelona, Sport sustine ca Real Madrid si catalanii au decis sa se retraga deoarece nu sunt capabile sa indeplineasca pretentiile jucatorului. "Reprezentantul lui Chivu cerea Barcelonei un contract anual de 5 milioane de euro net pe sezon, iar Realului 5,5 milioane de euro. In final, Barca a decis sa-l transfere pe Milito si totul pare sa indice ca negocierile cu Real Zaragoza se vor incheia in urmatoarele zile. In ceea ce priveste Realul, se spune ca s-a indreptat spre un alt fundas, foarte posibil unul care joaca in prezent in campionatul Spaniei. Chivu, pentru moment, a asigurat ca "ori plec la Inter, ori raman la Roma", dupa ce Real si Barca nu i-au indeplinit scandaloasele sale pretentii salariale. Ce se va intampla in final? Agentul lui Chivu a comentat ca intentia jucatorului este sa ramana la Roma. Totusi, clubul roman se opune ramanerii sale, deoarece anul viitor va fi liber si nu vrea sa ramana si fara jucator, dar si fara cele 14 milioane pe care Inter Milano este dispusa sa le plateasca pentru fundas. Asa ca putem da asigurari ca Chivu va imbraca tricoul echipei Inter Milano", subliniaza Sport. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.