Sambata seara, celebrul cantaret Michael Bolton a sustinut un megarecital in Complexul sportiv "Ion Tiriac" din Brasov. Artistul a reusit sa aduca pe stadion peste 4.000 de spectatori. In spatele gardurilor au privit spectacolul fara bilet, alti 1.0
Sambata seara, celebrul cantaret Michael Bolton a sustinut un megarecital in Complexul sportiv "Ion Tiriac" din Brasov. Artistul a reusit sa aduca pe stadion peste 4.000 de spectatori. In spatele gardurilor au privit spectacolul fara bilet, alti 1.000 de oameni. Concertul a fost deschis de Paula Seling. Aplaudat si ovationat fervent, Bolton a revenit pe scena pentru nici mai mult nici mai putin de trei bisuri. In dupa-amiaza dinaintea show-ului, starul american s-a recreat la o partida de golf, uitand de conferinta de presa pe care organizatorii au fost nevoiti sa o reprogrameze cu o ora intarziere.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.