Omul de afaceri Genica Boerica s-a predat, in acest sfarsit de saptamana, politistilor de la Crima Organizata Craiova. Magistratii de la Curtea de Apel au emis un nou mandat de arestare, pentru opt zile, pe numele lui Boerica. Noul mandat da castig
Omul de afaceri Genica Boerica s-a predat, in acest sfarsit de saptamana, politistilor de la Crima Organizata Craiova. Magistratii de la Curtea de Apel au emis un nou mandat de arestare, pentru opt zile, pe numele lui Boerica. Noul mandat da castig de cauza procurorilor, care au contestat decizia Tribunalului de a nu prelungi mandatul de arestare al omului de afaceri. Genica Boerica este acuzat de instigare la rambursare ilegala de TVA, in valoare de peste un milion de lei. In acelasi dosar au mai fost emise ieri mandate pentru 24 de zile si pentru alte doua persoane, apropiate omului de afaceri craiovean. Reamintim ca, in urma cu circa zece zile, el a fost eliberat din arest preventiv de aceeasi instanta, pentru vicii de procedura. Alaturi de mandatul pentru Genica Boierica, aceeasi instanta a mai emis, tot vineri, mandate de arestare preventiva pentru 24 de zile pe numele lui Radu-Constantin Dragan si Aurel-Dorin Prie.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.