In Romania, este aproape o blasfemie sa contesti valoarea Regelui. A fost divin ca fotbalist si, chiar daca acum a coborat printre muritorii de infarct de pe bancile tehnice, majoritatea il ridica in slavi, asezandu-l pe piedestalul valorii si
In Romania, este aproape o blasfemie sa contesti valoarea Regelui. A fost divin ca fotbalist si, chiar daca acum a coborat printre muritorii de infarct de pe bancile tehnice, majoritatea il ridica in slavi, asezandu-l pe piedestalul valorii si ca antrenor. Pentru ca nici macar in ochii rivalilor nu-si poate vedea defectele, Hagi este nevoit sa se oglindeasca in rezultatele de pana acum si sa le puna si pe seama unor greseli inerente poate inceputului unui nou drum, nu numai a elevilor si conduca torilor care nu l-au sprijinit. Daca va reusi sa faca asta, sa se lepede singur de mantia de Rege si sa porneasca umil pe acest nou drum, poate va ajunge si un mare antrenor. Altfel, langa statuia pe care Gigi ar trebui sa i-o ridice in Ghencea, fanii Stelei ar putea pune si o placuta memoriala pentru antrenorul Hagi, cu mesajul: Aici zace un Rege prabusit / care a cazut de pe un soclu de bazalt / pe care noi i l-am construit / un soclu ingust si inalt.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.