Sezonul estival 2007 a inceput cu dreptul. "Sezonul de pana acum este foarte bun. S-au facut eforturi mari de catre hotelieri si gastronomi. Din punctul meu de vedere, este anul renasterii turismului pe litoral", a declarat Dragos Anastasiu, presedin
Sezonul estival 2007 a inceput cu dreptul. "Sezonul de pana acum este foarte bun. S-au facut eforturi mari de catre hotelieri si gastronomi. Din punctul meu de vedere, este anul renasterii turismului pe litoral", a declarat Dragos Anastasiu, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism. Aflat in vacanta in sudul litoralului, acesta a precizat ca statiunea sa preferata este Neptun, "pentru ca este liniste si este mai mult verde, pentru ca exista terase care nu sunt ticsite", dar a remarcat ca plaja din Mamaia arata extraordinar si a recunoscut meritele "perlei litoralului".
Pe calea aerului
In calitatea sa de presedinte al ANAT, Dragos Anastasiu a incercat sa ia masuri pentru eficientizarea transportului aerian. Acesta a precizat ca reprezentantii aeroportului de la Mihail Kogalniceanu au redus foarte mult o serie de taxe, cum ar fi cele de handling si de aeroport.
"Astfel, aeroportul din Mihail Kogalniceanu a devenit, pentru operatori, mai ieftin decat cel din Varna", a subliniat Anastasiu. seful ANAT a mai spus ca oameni vor fi convinsi sa ajunga pe litoral nu neaparat prin aceste masuri, ci prin asigurarea unor lucruri simple, de bun simt, cum ar fi curatenia pe plaje si in statiuni si strangerea cainilor vagabonzi de pe strazi. "Trebuie sa incepem sa zambim, sa ne purtam frumos cu oamenii. Acestea sunt lucrurile de baza. Daca le rezolvam, la investitiile care sunt deja facute, turistii vor veni", a conchis Dragos Anastasiu.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.