Chiar daca este una dintre cele mai in voga cantarete ale Romaniei la ora actuala, si castiga mai mult de 800 de euro pe concert, Andra nu a avut intotdeauna parte de lapte si miere. Pentru a ajunge la acest nivel, familia sa a incercat prin toate mi
Chiar daca este una dintre cele mai in voga cantarete ale Romaniei la ora actuala, si castiga mai mult de 800 de euro pe concert, Andra nu a avut intotdeauna parte de lapte si miere. Pentru a ajunge la acest nivel, familia sa a incercat prin toate mijloacele sa o faca remarcata in randul persoanelor care ar fi putut sa o ajute in cariera, ea fiind nevoita inclusiv sa cante pe gratis in localul de lux unde tatal ei lucra ca lautar la vremea aceea. Astfel, ea a prestat inca de la 13 ani, alaturi de fratele si de tatal sau, intr-un local numit Hanul Pescarilor, din Luncani, judetul Cluj. Da, este adevarat ca Andra canta gratis alaturi de mine si de fratele ei inca de mica. In acel local veneau multi oameni cu bani, iar eu, constient de talentul sau, dar fara posibilitati financiare, din dorinta de a o lansa intr-o cariera muzicala, am luato sa cante in fiecare seara alaturi de mine. In acest mod, speram ca ea sa fie remarcata si ajutata sa se lanseze. Fiicei mele nu-i pare rau de noptile pierdute atunci cantand cu mine, si nici nu se rusineaza cu asta. Iar acum imi dau seama ca ea nu a muncit atunci pe gratis. Roadele muncii ei se vad acum. Eu stiam ca o sa ajunga in varf, de cand avea 7 ani. Asa ca am muncit, am mizat, am riscat, si iata ca am si castigat, a confirmat tatal Andrei.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.