"Daca la TVR discutia de natura politica a existat cu toate partidele, la CNA, vreau sa va spun, acest tip de negociere politica nu a functionat si nu functioneaza" - Mircea GeoanA.
Vorba analistului
"Partidul Aliantei Civice a fos
"Daca la TVR discutia de natura politica a existat cu toate partidele, la CNA, vreau sa va spun, acest tip de negociere politica nu a functionat si nu functioneaza" - Mircea GeoanA.
Vorba analistului
"Partidul Aliantei Civice a fost absorbit dupa o scurta existenta de cel Liberal, iar adevaratii intelectuali s-au considerat - nu fara motiv - subreprezentati in Romania post decembrista" - Serban Orescu.
"Cetateanul" Paszkany, exemplul presedintelui
Basescu l-a dat ca exemplu de civism pe "cetateanul" Paszkany, afirmand ca a primit un memoriu de la "un om de afaceri clujean" in care se face referire la fapte grave de coruptie.
5,585 milioane de pensionari
La ora actuala, Romania are 4,715 milioane de salariati (n.r. - in luna aprilie) si 5,585 milioane de pensionari, din care 944.600 sunt pensionari agricultori.
Culmea populismului
"Exista o dorinta a deputatilor de a rezolva situatia, ei spera ca problema poate fi rezolvata printr-o lege, insa nu este asa. Legea are un iz populist foarte mare" - Mircea CoSea
Intalnire de gradul III Bush - Putin
Presedintele american George W.Bush si omologul sau rus, Vladimir Putin, se intalnesc maine, la resedinta familiei Bush din Kennebunkport, pe fondul relatiilor tot mai tensionate dintre cele doua tari.
SUA nu recunosc nimic
Pretentiile Moscovei au fost contestate de Norvegia, Canada, Statele Unite si Danemarca in anul 2004. SUA au refuzat sa ratifice si Conventia ONU privind Legislatia Maritima.
Acuzat de stangacie
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat ca presupusa interventie a lui Tudor Chiuariu la CE este un gest de stangacie pe care-l face un incepator.
Doua natiuni palestiniene?
"Scenariul catastrofal a devenit realitate: Hamas
a preluat controlul asupra Fasiei Gaza si Fatah asupra Cisiordaniei. Buna ziua, Infern!"- Ma'ariv.
Sinceritate
Pentru noi, morala nu exista in politica - Ana Pauker
Mutare fara preschimbarea permisului
"Nu mai este obligatorie preschimbarea permisului de conducere in situatia schimbarii de catre titular a domiciliului" - Cristian David, ministrul Internelor si Reformei Administrative.
Doctori pana la moarte
Nicolaescu a afirmat ieri ca s-a decis prelungirea varstei de pensionare
a medicilor, indiferent de sex, la 65 de ani.
Afaceri de familie
Gurile rele spun ca Margherita Agnelli nu doreste sa afle situatia reala a afacerilor, ci vrea doar mai multi bani dupa ce imperiul Fiat, care era amenintat de faliment, s-a redresat spectaculos.
Ienei: "Steaua se califica!"
Fostul antrenor al ros-albastrilor a declarat ca echipa
din Ghencea poate trece de Zaglebie si crede ca accederea in grupe "ar fi un frumos inceput pentru Hagi".
Bani pentru CSN "Lia Manoliu"
Guvernul va aloca 1,8 milioane RON pentru reabilitarea si modernizarea unitatii de cazare din incinta Complexului Sportiv "Lia Manoliu" .
Black Eyed Peas la Bucuresti
Formatia de hip-hop Black Eyed Peas va concerta la Bucuresti pe 15 septembrie, in cadrul unui turneu mondial intitulat "Pepsi Black Blue and You".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.