Alin Caldararu, in varsta de 19 ani, si Alin Sfita, de 20 de ani, ambii din Iasi, au fost trimisi joi in judecata pentru comiterea infractiunii de furt calificat. Ei sunt suspectati de comiterea unor furturi, cel mai important fiind furtul unui numa
Alin Caldararu, in varsta de 19 ani, si Alin Sfita, de 20 de ani, ambii din Iasi, au fost trimisi joi in judecata pentru comiterea infractiunii de furt calificat. Ei sunt suspectati de comiterea unor furturi, cel mai important fiind furtul unui numar apreciabil de ciocolate de la un depozit din Iasi. Tinerii provin de la Centrul de Plasament „Primaverii“ din Iasi, iar in vara anului 2005 au comis o serie de furturi. Profitand de faptul ca terenul de sport din centrul de plasament se afla gard in gard cu depozitul supermarketului Hermes Top, cei doi au efectuat mai multe „escapade“ in depozit.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.