O familie din Africa de Sud locuieste sub acelasi acoperis cu un hipopotam care cantareste nici mai mult nici mai putin de o tona. Tonie Joubert il considera pe hipopotamul Jessica membru cu drepturi depline al familiei. Astfel, hipopotamul, in vars
O familie din Africa de Sud locuieste sub acelasi acoperis cu un hipopotam care cantareste nici mai mult nici mai putin de o tona. Tonie Joubert il considera pe hipopotamul Jessica membru cu drepturi depline al familiei. Astfel, hipopotamul, in varsta de sapte ani, beneficiaza de tot confortul necesar unui om. Jessica sta in casa cu Tonie, ba uneori chiar sta in pat cu acesta si este rasfatata ca un copil. "Uneori mai sta si cu mine in pat, insa are camera si patul ei. Jessica s-a atasat foarte tare de mine si, desi am lasat-o in libertate, nu vrea sa plece", a povestit stapanul hipopotamului, Tonie Joubert. In fiecare seara, Jessica este tratata regeste de Tonie si de sotia lui, Shirley. Tonie o serveste cu cafea bine indulcita, in timp ce Shirley ii face masaj. In plus, are un meniu bine stabilit: dimineata si la pranz este servita cu cartofi dulci, iar la cina primeste biscuiti, pe care ii imparte frateste cu un alt membru al familiei din care face parte, un caine terrier.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.