Dusman. Vedeta americana il considera pe colegul ei de breasla inamiculnumarul 1, fiindca il influenteaza in rau pe logodnicul sau, Brad Pitt Actrita americana Angelina Jolie nu-l prea are la inima pe George Clooney. Cel putin asa sustine o fosta an
Dusman. Vedeta americana il considera pe colegul ei de breasla inamiculnumarul 1, fiindca il influenteaza in rau pe logodnicul sau, Brad Pitt Actrita americana Angelina Jolie nu-l prea are la inima pe George Clooney. Cel putin asa sustine o fosta angajata a actritei, care a facut dezvaluiri despre vedeta in revista "The National Enquirer". Motivul pentru care Angelina nu-l suporta pe George Clooney este ca acesta are influenta negativa asupra iubitului ei, Brad Pitt. "Angelina nu suporta niciunul dintre actorii cu care Brad a jucat in filmul "Ocean's Thirteen". Insa, cel mai mult il detesta pe Clooney, pentru ca, pe durata filmarilor de la Las Vegas, acesta il lua pe Brad si pe ceilalti actori care faceau parte din echipa a tot felul de petreceri ce durau pana dimineata. Ea considera ca Clooney incearca sa-l faca pe Brad sa se indeparteze de familie", a declarat fosta angajata a Angelinei, al carei nume nu a fost dezvaluit. Jennifer, marul discordiei De asemenea, fosta angajata a actritei sustine ca, in ciuda faptului ca vedeta formeaza acum un cuplu cu Brad Pitt, cei doi se cearta foarte des din cauza fostei sotii a actorului, Jennifer Aniston. "Ori de cate ori apare in presa ceva despre relatia dintre Brad si Jennifer, Angelina face adevarate crize de nervi. Ii reproseaza lui Brad ca atitudinea lui fata de fosta partenera de viata lasa loc la interpretari. Angelinei ii e foarte teama ca l-ar putea pierde pe Pitt", a afirmat fosta angajata a lui Jolie. "Pitt e foarte gelos. Cand Jolie are de lucru departe de casa, ii da zeci de telefoane ca sa o intrebe unde este exact si cu cine", a mai spus ea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.