Calcule. Un bilet la meciul nationalei costa mai mult decat unul pe "Allianz Arena" Ca la noi, la nimeni! Fotbalul din Romania este mai scump decat cel din Germania, dupa calculele ziaristilor de la cotidianul "Bild". "Federalii" au stabilit preturi
Calcule. Un bilet la meciul nationalei costa mai mult decat unul pe "Allianz Arena" Ca la noi, la nimeni! Fotbalul din Romania este mai scump decat cel din Germania, dupa calculele ziaristilor de la cotidianul "Bild". "Federalii" au stabilit preturi prohibitive la bilete, la ultimul meci al echipei nationale, cu Slovenia, disputat la Timisoara. "Nasu" a cerut, atunci, 100 de lei pentru cel mai prost loc din tribuna, 25 de lei unul la peluza, fapt ce a generat un mare scandal in sportul romanesc. Un studiu statistic recent, realizat de cotidianul "Bild", arata ca nemtii cheltuiesc bani putini pe poftele lor fotbalistice. Ca sa vezi un meci pe "Allianz Arena", din Munchen, nu trebuie sa scoti din buzunar mai mult de 11 euro, putin peste 30 de lei. Asta, in conditiile in care bavarezii au cheltuit 70 de milioane de euro pe superstaruri, precum Luca Toni, Franck Ribery si Miroslav Klose, in aceasta vara. Nici mancarea nu este scumpa in Germania. Un meniu, cu bere si carnati, face numai 8 euro pe "Ostseestadion", din Rostock, adica 25 de lei. De altfel, stadionul nou-promovatei Hansa este cel mai ieftin in Bundesliga. Un bilet la meciurile esticilor costa doar 10 euro, putin sub pretul unui loc de parcare langa "Allianz Arena", cel mai modern stadion din lume. Cea mai scumpa echipa la vedere, in Germania, ramane Bayer Leverkusen. Daca esti roman si vrei sa vezi "Aspirinele" la lucru trebuie sa scoti din buzunar 28 de euro, aproape 90 de lei. Nici echipele noastre nu sunt chilipir. Un bilet la meciurile Stelei, ale lui Dinamo sau ale Rapidului costa 30 de lei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.