Serviciul Solutionare Contestatii din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta avea inregistrate in evidenta, la data de 1 martie, noua contestatii, cu o valoare totala de 1.835,5 mii lei, reprezentand impozite si taxe stabilite prin
Serviciul Solutionare Contestatii din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta avea inregistrate in evidenta, la data de 1 martie, noua contestatii, cu o valoare totala de 1.835,5 mii lei, reprezentand impozite si taxe stabilite prin acte administrativ fiscale de catre Administratiile-fiscale, Activitatea de Control Fiscal, Directia Regionala Vamala Constanta si Garda Financiara Constanta. Potrivit reprezentantilor Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta, in luna mai au fost inregistrate cinci contestatii, in valoare totala de 1,32 milioane lei. Din numarul total de dosare, respectiv 13, au fost solutionate in cursul acestei perioade noua contestatii, in valoare totala de 1,85 milioane de lei. Astfel, 3,7% au fost admise, 3,5% au fost respinse, 63,8% au fost desfiintate, 4,7% au fost transmise altor organe si 24,3% au fost suspendate. La data de 31 mai a.c. se aflau in curs de solutionare cinci contestatii, in valoare totala de 1.311 mii lei. Pentru dosarele solutionate in cursul lunii mai 2007, deciziile au fost emise in termenul legal prevazut de Codul de procedura fiscala, cu mentiunea ca cele mai multe cazuri au fost rezolvate chiar inainte de acest termen.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.