Catalin Maruta a fost implicat, ieri, in jurul pranzului, intr-un accident rutier. Aflat in zona pietei Obor din Bucuresti, pe strada Aurel Vlaicu, masina acestuia a fost acrosata de un sofer care circula cu viteza. "N-a fost mare lucru. Am vrut sa
Catalin Maruta a fost implicat, ieri, in jurul pranzului, intr-un accident rutier. Aflat in zona pietei Obor din Bucuresti, pe strada Aurel Vlaicu, masina acestuia a fost acrosata de un sofer care circula cu viteza. "N-a fost mare lucru. Am vrut sa virez stanga si, din cauza masinilor parcate aiurea acolo, am fost nevoit sa intru mai mult cu botul masinii in intersectie. Atunci am fost lovit de celalalt autoturism care circula cu viteza", ne-a declarat Catalin, vizibil marcat de faptul ca parintii sai se vor alarma la aflarea acestei vesti din ziare. Politistii l-au amendat pe iubitul Andrei si i-au suspendat permisul pe o perioada de 30 de zile pentru neacordare de prioritate.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.