Piata vanzarilor de autoturisme a crescut spectaculos in ultimii ani in Constanta. Desi nu exista o statistica exacta in domeniu, dealerii anunta in fiecare luna majorari ale volumului de masini livrate sau comandate. "Cel mai bine se vand automobile
Piata vanzarilor de autoturisme a crescut spectaculos in ultimii ani in Constanta. Desi nu exista o statistica exacta in domeniu, dealerii anunta in fiecare luna majorari ale volumului de masini livrate sau comandate. "Cel mai bine se vand automobilele cu preturi cuprinse intre 10.000 si 12.000 de euro", spune Lucian Vlagea, directorul TransAtlantis, dealer local Ford. Acesta explica tendinta prin faptul ca tot mai multi constanteni au venituri din ce in ce mai mari, provenite fie din salarii, fie din afaceri proprii, astfel incat isi pot permite sa suporte o rata de leasing la un astfel de autoturism, care de obicei nu este prima masina in familie sau in firma.
Aglomeratie
In categoria acestor masini, o clasa aparte o formeaza Dacia Logan, un autoturism de clasa medie oferit la pret de clasa mica (incepand de la 6.400 de euro). Importatorii nu se lasa mai prejos si ofera Ford Fiesta pentru 10.103 euro, Fiat Grande Punto (de la 10.500 euro), Renault Clio Symbol (9.990 euro, pentru motorizare diesel), Hyundai Accent (de la 9.508 euro), Citroen C3 (de la 9.970 de euro), Volkswagen Polo Happy (9.762 euro), noua Skoda Fabia Classic (9.550), noul Opel Corsa Edition (10.300 euro). Inainte de a va decide asupra uneia dintre oferte, trebuie sa tineti cont de dotarile modelelor prezentate, care pot diferi foarte mult. De exemplu, daca la pretul prezentat nu este oferit aer conditionat, pretul final va creste considerabil.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.