Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, aseara, dupa respingerea de catre Camera Deputatilor a motiunii simple pe tema Sanatatii depuse de PD, ca responsabilitatea, daca exista, apartine in egala masura si PD, care a fost pana acum doua luni la
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, aseara, dupa respingerea de catre Camera Deputatilor a motiunii simple pe tema Sanatatii depuse de PD, ca responsabilitatea, daca exista, apartine in egala masura si PD, care a fost pana acum doua luni la guvernare, informeaza Mediafax.

"Mie mi se pare ca este regretabil. Subliniez ca este o atitudine politicianista. PD a fost pana acum doua luni in Guvern. Situatia nu se modifica in doua luni in niciun domeniu, fie ca vorbim de Sanatate, fie ca vorbim de Agricultura. Daca exista o responsabilitate, atunci sunt in egala masura responsabili si ei (PD - n.r.)", a spus Tariceanu.

Totodata, Tariceanu a precizat ca textul motiunii nu corespunde realitatilor din sistem, dovedind "o proasta cunoastere a celor care au facut motiunea". Premierul a adaugat, de asemenea, ca in Sanatate masurile de reforma sunt pe cale sa-si produca rezultatele.

"Trebuie sa recunosc: sunt primul care voi spune ca nu sunt multumit de cum functioneaza sistemul de sanatate din Romania, dar nu cu astfel de motiuni rezolvam problema", a spus Tariceanu.
"Ceea ce face PD este absolut dezolant pentru mine", a adaugat premierul.

Camera Deputatilor a respins, aseara, dupa cinci ore de dezbateri, motiunea simpla pe tema Sanatatii initiata de PD. Premierul Tariceanu a sosit la Camera Deputatilor spre finalul dezbaterilor.
Dupa respingerea motiunii privind Sanatatea, Camera Deputatilor a decis scoaterea de pe ordinea de zi a motiunii simple pe tema Agriculturii, initiata tot de PD.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.