- S.C. Mechel Targoviste S.A. a incheiat doua contracte de imprumut cu Mechel Trading AG. Valoarea ambelor contracte este de 12.120.004 avand ca destinatie finantarea activelor curente ale imprumutatului, conform unui comunicat transmis la BVB. Rambu
- S.C. Mechel Targoviste S.A. a incheiat doua contracte de imprumut cu Mechel Trading AG. Valoarea ambelor contracte este de 12.120.004 avand ca destinatie finantarea activelor curente ale imprumutatului, conform unui comunicat transmis la BVB. Rambursarea imprumutului se va face pana la 28.03.2010. Mechel Targoviste si-a bugetat pentru acest an un profit net de 22 mil. dolari (16,5 mil. euro), de aproape 7 ori mai mare decat profitul inregistrat in 2006.
- Firma de constructii Aldona Medias si-a redus participatia la Armax Gaz sub 5%, dupa ce a vandut, printr-o tranzactie speciala pe Rasdaq, 6,93% din titlurile producatorului de echipamente pentru industria gazelor naturale si a petrolului, la un pret mai redus cu 37,5% decat cel din piata principala. Pachetul de 1,7 milioane de titluri a fost tranzactionat pe piata Rasdaq la un pret de un leu pe unitate.
- AGA a hotarat aprobarea programului de restructurare pentru S.C. Abrom S.A si a adoptat hotararea de dizolvare si lichidare voluntara a societatii. Compania inregistreza datorii totale in suma de 28.196.921 milioane lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.